Αρχίζει το ματς! 2020-21 Featured

Η νέα σεζόν (2020-21) στο Leagues.gr ξεκίνησε! Έχουν ήδη δημιουργηθεί οι όμιλοι του Champions Leagues με τους 32 πρώτους της προηγούμενης σεζόν. Παράλληλα, έχει μπει στο σύστημα η 1 πρώτη αγωνιστική της Superleague. Δικαίωμα συμμετοχής υπάρχει έως το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 όπου κλείνει το σύστημα για προβλέψεις, τουλάχιστον για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΛ που διεξάγεται την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, κλείνει εκείνη την ημέρα, στις 15.00

Ακολουθούν οι βασικές οδηγίες και το πλαίσιο για την τρέχουσα σεζόν:

1. Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής, θα γίνει προβιβασμός παικτών από τις κατώτερες κατηγορίες. έτσι ώστε να συμπληρωθούν τυχόν κενά από παίκτες που δεν προσήλθαν να αγωνιστούν.

2. Μετά την ολοκλήρωση της 7ης, της 13ης, της 26ης αγωνιστικής αλλά και μετά τη λήξη των playoff-playout, πραγματοποιούνται οι προβιβασμοί/υποβιβασμοί μεταξύ των κατηγοριών. Οι προβιβασμοί μετά τα playoff - playout, γίνονται μετά την ανάδειξη του πρωταθλητή.

3. Προβιβάζονται/υποβιβάζονται 5 παίκτες από κάθε κατηγορία.

4. Δικαίωμα συμμετοχής στο champions leagues της επόμενης περιόδου έχουν όσοι τερματίσουν στις 32 πρώτες θέσεις της Superleague.

5. Από τη σεζόν 2016-17 έχει ξεκινήσει ο θεσμός του κυπέλου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 64 πρώτοι παίκτες της κατάταξης, την ημέρα Δευτέρα της εβδομάδας έναρξης των ομίλων στο θεσμό του κυπέλου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως συμμετέχουν οι 40 της Superleague καθώς και οι 22 πρώτοι της Football League.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top

Σύνδεση or Εγγραφή