Αρχίζει το ματς! 2021-22

Η νέα σεζόν (2021-22) στο Leagues.gr θα ξεκινησει (καποτε)! Έχουν ήδη δημιουργηθεί οι όμιλοι του Champions Leagues με τους 32 πρώτους της προηγούμενης σεζόν. Παράλληλα, έχει μπει στο σύστημα η 1 πρώτη αγωνιστική της Superleague. Οι αγωνες θα κλεινουν καθε Σαββατο στις 15:00 (αγωνες Σαββατου) και καθε Κυριακη στις 15:00 (αγωνες Κυριακης -Δευτερας). Το Αντιστοιχο θα γινετε και σε περιπτωση εμβολιμης αγωνιστικης (Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη).

Ακολουθούν οι βασικές οδηγίες και το πλαίσιο για την τρέχουσα σεζόν:

1. Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής, θα γίνει προβιβασμός παικτών από τις κατώτερες κατηγορίες. έτσι ώστε να συμπληρωθούν τυχόν κενά από παίκτες που δεν προσήλθαν να αγωνιστούν.

2. Μετά την ολοκλήρωση της 7ης, της 13ης, της 20ης -26ης αγωνιστικής αλλά και μετά τη λήξη των playoff-playout, πραγματοποιούνται οι προβιβασμοί/υποβιβασμοί μεταξύ των κατηγοριών. Οι προβιβασμοί μετά τα playoff - playout, γίνονται μετά την ανάδειξη του πρωταθλητή.

3. Προβιβάζονται/υποβιβάζονται 5 παίκτες από κάθε κατηγορία.

4. Δικαίωμα συμμετοχής στο champions leagues της επόμενης περιόδου έχουν όσοι τερματίσουν στις 32 πρώτες θέσεις της Superleague.Ο κατοχος του CHAMPIONS LEAGUE θα συμμετεχει στο επομενο CHAMPIONS LEAGUE ανεξαρτητα εαν ειναι μεσα στους 32 προκριθεντες.

5. Τα σκορ στους Knock-Out αγωνες του CHAMPIONS LEAGUE θα πιανονται μονο στην κανονικη διαρκεια και οχι η παραταση εαν το παιχνιδι οδηγηθει σε αυτη.

6. Από τη σεζόν 2016-17 έχει ξεκινήσει ο θεσμός του κυπέλου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 64 πρώτοι παίκτες της κατάταξης, την ημέρα Δευτέρα της εβδομάδας έναρξης των ομίλων στο θεσμό του κυπέλου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως συμμετέχουν οι 40 της Superleague καθώς και οι 22 πρώτοι της Football League.

 
Λογω των ιδιαιτεροτητων του το κυπελλο θα ξεκινησει μονο εαν σε αυτο συμμετεχουν 64 ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος.
 
Rate this item
(3 votes)
back to top

Σύνδεση or Εγγραφή